زیتون پرورده یک چاشنی بسیار خوشمزه و مقوی است که در اکثر خانه های شمالی یافت میشود و طرفداران بسیاری دارد. 

طرز تهیه زیتون پرورده فوری خوشمزه و مجلسی به روش رودبار

 

مواد لازم :

  • آب انار: نصف استکان
  • دانه انار: نصف  پیمانه
  • رب انار : 1 ق غ
  • مغز گردو : 300 گرم
  • زیتون:1کیلوگرم
  • گلپر: میزان لازم
  • روغن زیتون: 3 ق غ
  • سیر رنده: شده1 بوته
  • سبزی معطر:مقداری
  • نمک: میزان لازم

 

طرز تهیه زیتون پرورده خانگی:

ابتدا زیتون ها را شسته و بگذارید تا آبش برود سپس هسته آن را جدا کنید ، اگر از زیتون بدون هسته استفاده کنید کارتان راحتتر است چون هسته گیری زیتون کمی مشکل میباشد.

در مرحله بعد انار را دانه کرده و با زیتون مخلوط نمایید، در ادامه گردو را نیز خرد کرده و به مواد قبلی اضافه کنید .

حالا  رب انار ، آب انار ، سیر ، گلپر ، سبزی های معطر ، نمک و روغن زیتون را به بقیه موادمخلوط شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.

زیتون پروده را داخل شیشه ای تمیز و خشک بریزید و درب آن را ببندید و 1 تا 2 روز در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد و بعد مصرف کنید.

 


خواص آب انار:

  • آنتی اکسیدان موجود در آب انار موجب کاهش فشار خون میشود و خوردن آن به افرادی که دارای فشار خون بالا هستند توصیه میشود.
  • همچنین آنتی اکسیدان موجود در آب انار به سلامت قلب کمک می کند.
  • آب انار موجب تسکین استئوآرتریت (آرتروز) میشود.
  • انار خواص ضد التهابی دارد و خوردن آن از سرطان پروستات، سرطان ریه، سرطان سینه و سرطان‌ های دیگر پیشگیری میکند.