ما در این بخش میخواهیم طرز تهیه دنت زعفرانی یا مشکوفی دسر سنتی مازندرانی را به شما دوستان عزیز آموزش دهیم. این دسر آسان و شیک را می توانید در مهمانی ها تهیه کنید تا جلوه خاصی به پذیرایی خود بدهید.
مواد لازم:
- شکر : 3 قاشق غذاخوری
- نشاسته : 3 قاشق غذاخوری
- گلاب : 1 قاشق غذاخوری
- شیر : 2 لیوان
- کره : 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده : 2 قاشق غذاخوری
- وانیل : نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه دنت زعفرانی:
ابتدا شیر را در قابلمه ای بریزید وبا نشاسته و شکر مخلوط کنید، سپس آن را روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا نشاسته در شیر حل شده و شیر گرم شود.
در ادامه کره را به قابلمه اضافه نموده مخلوط کنید تا کره داخل شیر حل شود، سپس وانیل گلاب و زعفران را به شیر اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا مواد به شکل یک سس غلیظ درآید.
در این مرحله شعله را خاموش کرده و دنت را در قالب های طرح دار بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
روی دسر را می توانید با میوه های رنگی و جذاب ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.
برای اینکه دسر را با رنگ های دیگر نیز تهیه کنید می توانید از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش استفاده کنید و آنها را لایه لایه روی هم ریزید تا ترکیب زیباتری پیدا کند.
نکات:
- برای اینکه دسر را به رنگهای دیگر نیز تهیه کنیم میتوانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم
- بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند.
- میتوانیم لایههای ژله را نیز در بین آن بکار ببریم.
خواص گلاب:
- گلاب برای جلوگیری از عفونت مفید است.
- برای درمان گلودرد خود گلاب بخورید.
- گلاب حاوی آنتی اکسیدان بوده و با رادیکال های آزاد بدن مبارزه میکند.
- گلاب ضد التهاب است و باعث تسکین زخم و سوزش های پوستی ناشی از اگزما میشود.