مواد لازم برای درست کردن مربای آلبالو
- آلبالوی نوبری – 1 کیلو
- شکر – 1 کیلو
- وانیل شکری – 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه مربای آلبالو
البالوها را تمیز کنید و هسته وسط آن را بگیرید.شکر را لابه لای البالو ها بریزید و به مدت 10 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شکر کاملا به خورد آلبالوها برود.سپس آلبالو ها را در یک ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کم کم به جوش بیاید.کف هایی را که روی آلبالو ها جمع میشود را با قاشق بر دارید و بگذارید تا شهد مربا کاملا غلیظ شود.
مربا خوش طعم آلبالو
بعد از پخته شدن آلبالو ها در مرحله آخر وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. اگر بخواهید از شهد مربا شربت آلبالو تهیه کنید باید مقدار شکر استفاده شده را دو برابر کنید و موقعی که آلبالو ها پخت آن را از شهد خارج کنید و بگذارید تا شهد بجوشد و به غلظت کافی برسد.
نحوه پختن مربای آلبالو
نکات کلیدی در درست کردن مربای آلبالو
- اگر مربا زیاد جوشیده شود تیر میشود.
- برای هم زدن مربا از قاشق های چوبی تمیز استفاده کنید تا مربا کپک نزند.
- از ساعت ها قبل بهتر است که شکر را با تکه های میوه مخلوط کنید تا مربای شما کیفیت مطلوب تری را پیدا کند.
منبع : آشپزی توپ