پای هلو خانگی
مواد لازم برای پای هلو :
آرد :2 پیمانه
کره سرد یخچالی :150 گرم
پودر قند:1/2 پیمانه
وانیل :1/4 قاشق چایخوری
شیر :نصف پیمانه
زرده تخم مرغ:2 عدد
نمک :1/8 قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل پای :
پودر بادام:1 پیمانه
نشاسته ذرت:1و 1/2 قاشق سوپ خوری
وانیل :1/4 قاشق چایخوری
پودر قند :1/4 پیمانه
تخم مرغ :3 عدد
کره :50 گرم
هلو ورقه شده:به مقدار لازم
زرده تخم مرغ :یک عدد
خامه :یک قاشق
طرز تهیه پای حرفه ای و خوشمزه هلو :
برای تهیه این پای خوشمزه لازم است ابتدا آرد ، نمک و پودر قند را با هم مخلوط کنید و بعد از الک رد کنید.
بعد کره ای را که از یخچال بیرون آورده اید رنده کنید و به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و با نوک انگشت به خورد آرد بدهید و خوب ترکیب کنید تا کره خوب جذب مواد آردی شود.
سپس وسط مخلوط آرد را گود کنید و زرده تخم مرغ ها و وانیل را داخل آن بریزید و کم کم شروع به ورز دادن کنید.
شیر را هم کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست شود. ولی خیلی ورز ندهید ، چون خمیر به روغن می افتتد.
خمیر چسبناک را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و حالت چسبندگی آن از بین برود.
در این حین مواد میانی پای را آماده کنید.
داخل ظرفی تخم مرغ را با کره، وانیل و پودر قند مخلوط کنید و با دور متوسط همزن به مدت یک الی 2 دقیقه هم بزنید.
بعد نشاسته ذرت و پودر بادام را به آنها اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید.
سپس مواد را کنار بگذارید.
قالب پای را آماده کنید و داخلش کاغذ مافین گذاشته و از خمیر داخل قالب قرار دهید به طوری که قالب کامل پر نشود و جا برای مواد میانی داشته باشد.بعد روی خمیر را با ورقه های هلو بچینید.
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل داغ کنید و قالب های پای را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند.
وقتی کیک طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید و مقداری پودر قند روی آن بپاشید.
منبع: tamshirin.mihanblog