ترشی کلم قرمز یکی از ترشی های محبوب ایرانی است که برعکس ترشی های دیگر در تمام فصول سال می توان تهیه و استفاده کرد. ترشی کلم قرمز یا کلم بنفش یک چاشنی جذاب است که مثل ترشی لیته بادمجان می توان با همه ی غذاها میل کرد. از سوی دیگر درست مثل خیار شور که موجب طعم دادن به ساندویچ میشود، ترشی کلم هم طعم دهنده فوق العاده به انواع ساندویچها، سالاد و غذاهای مختلف به خصوص غذاهای گوشتی می باشد.
خورش کرفس یکی از خورش های مجلسی و خوشمزه ای است که از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به قورمه سبزی دارد اما عطر و مزه آن ها با هم متفاوت است. این خورش خوشمزه و پر خواص را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و با یک پلوی ساده به عنوان یک وعده کامل سرو کنید.
نان بربری جزو اصلی ترین پایه های صبحانه هر روزه بسیاری از خانواده های ایرانی می باشد که واقعا مصرف این نان خوشمزه و مقوی در کنار صبحانه می تواند به شما انرزی زیادی بدهد و همچنین شما را تا وعده ناهار سیر نگه دارد.
صبحونه یکی از مهم ترین وعده های غذایی روزانه افراد می باشد که خوردن آن برای سلامت بسیار اهمیت دارد، مخصوصا برای کودکانی که در سن رشد می باشند. پنکیک نیز جز صبحونه هایی می باشد که کودکان بسیار دوست دارند.
ژله یک دسر خوشمزه است که طرز تهیه ساده ای دارد و تقریبا همه افراد حداقل برای یک بار تجربه درست کردن ژله را دارند. ژله ها دارای طعم ها و روش تهیه و ظاهرمتفاوت هستند. برای اینکه بتوانید ژله ای زیباتر، خوش طعم تر و حرفه ای تر درست کنید باید قلق های خاص و فوت و فن های درست کردن ژله را بیاموزید . در این بخش از نمناک به نکات مهم تهیه ژله در خانه اشاره می کنیم.
حلیم گندم از آن دسته غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اغلب در ماه مبارک رمضان و برای افطار سرو میشود که خوردن این غذای مقوی و پروتئینی در وعده افطار و سحر روزه گرفتن شما را بسیار آسان تر می کند و توا شما را بالاتر می برد.
در ایام محرم نیز به عنوان نذری تهیه و بین مردم توزیع میگردد. پختن یک حلیم خوشمزه و جا افتاده کار زمان بری است که مستلزم صبر و حوصله بسیار زیادی میباشد.
خمیر پیتزا یکی از ارکان مهم برای تهیه یک پیتزای خوشمزه و ترد است که اگر به درستی آن را آماده کنید قطعا به جذابیت ظاهری و طعم پیتزای شما تأثیر زیادی خواهد گذاشت. از این رو در این مطلب طرز تهیه نوعی خمیر پیتزا خوشمزه را برایتان آماده کرده ایم که به ساده ترین و راحت ترین روش ممکن برای تهیه خمیر پیتزا می باشد.