مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ با ماهیتابه:
- یک عدد سینه مرغ
- دو فنجان آب مرغ
- یک عدد پیاز
- دو پیمانه برنج آبکش شده
- دو عدد تخم مرغ
- دو فنجان ماست
- 50 گرم کره
- یک ق غ روغن مایع
- زعفران ساییده و دم کرده به اندازه لازم
- نمک ، فلفل و دارچین به اندازه لازم
- یک عدد سینه مرغ
- دو فنجان آب مرغ
- یک عدد پیاز
- دو پیمانه برنج آبکش شده
- دو عدد تخم مرغ
- دو فنجان ماست
- 50 گرم کره
- یک ق غ روغن مایع
- زعفران ساییده و دم کرده به اندازه لازم
- نمک ، فلفل و دارچین به اندازه لازم
خورش قیمه یکی از خورش های اصیل ایرانی است که با گوشت قرمز، لپه ، لیمو عمانی و... تهیه و با برنج سرو میشود. برای تهیه یک چلو خورش قیمه باید یک سری اصول و نکات خاص را رعایت کنید تا عطر و طعم این غذا صد چندان شود.
مواد لازم برای خورش قیمه:
• گوشت گوسفند: 300 گرم
• پیاز : یک عدد
• لپه: 2 پیمانه
• دارچین: 1 ق چ
• زعفران : به مقدار لازم
لیمو امانی درشت: 3 عدد
• رب گوجه فرنگی: 2 ق غ
• روغن مایع: به میزان لازم
• سیب زمینی متوسط: 2 عدد
• نمک، فلفل و زردچوبه:1 ق چ
سوپ جو سفید یک پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار است که اکثرا در مهمانی ها و نیز رستوران ها سرو میشود که اگر به نکات تهیه آن دقت کنید بی شک سوپ دلپذیرتری را تهیه خواهید کرد. در این دستور تهیه ما روش پخت سوپ جو را در مایکروویو آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه سوپ
مواد لازم برای سس سفید:


کله پاچه یکی از غذاهای سنتی و قدیمی در خاورمیانه و قفقاز جنوبی می باشد که از گذشته تا به امروز هنوز در بین افراد شهرت دارد و بسیاری از افراد صبح زود برای خوردن آن به طباخی ها مراجعه می کنند. اگر شما هم از علاقمندان کله پاچه هستید میتوانید آن را به راحتی در منزل تهیه کرده و با خیال راحت میل کنید.

مواد مورد نیاز برای پختن کله پاچه:
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.

شاید به جرات بتوان گفت که هیچ جای دنیا به اندازه کشور عزیزمان ایران دارای غذاهای محلی متنوع و خوشمزه نمی باشد. و این مسئله کاملا طبیعست . چون ما در جایی زندگی میکنیم که فرهنگ غذا رسم و رسوم خاصی دارد و مردمانمان آن سلیقه های بسیار عالی و جذابی را در طبخ غذاها بکار می برند.
از شمال تا جنوب کشور ایران بر اساس شرایط آب و هوایی و محصولاتی که در آنجا می روید غذای محلی متنوعی وجود دارد.
و انصافا بخاطر این تنوع بالا نمی توان نظر قطعی و محکمی داد که کدام غذا و در چه شهری از ایران بهتر از شهرهای دیگر می باشد.
در ادامه این صفحه لیستی تقریبا کامل از غذاهای محلی متعلق به کشورمان را مشاهده خواهید کرد که هر کدام به تفکیک برای شما عنوان شده است : با آشپزی همراه باشید
یکی از غذاهای محلی و معروف شهر اردبیل ، سرعین و نواحی آذربایجان شرقی می باشد که به روش های متفاوتی در شهر های مختلف تهیه میشود. طعم نهایی این آش به نوع و طعم دوغ مصرف شده بستگی دارد و در صورت استفاده از دوغ محلی خوشمزه تر میشود. همچنین دوغ بکار رفته در این آش سرشار از کلسیم است.

طرز تهیه قیمه بادمجان
لپه 4 قاشق غذاخوری
بادمجان قلمی 8 عدد
گوشت گوسفند با استخوان خرد شده 1کیلو
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 10 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
غوره به میزان لازم
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

مربای به یکی از خوشمزه ترین و خوش رنگ ترین مرباهایی است که به راحتی درست میشود و عطر و مزه بسیار خوبی دارد. از آنجایی که میوه به در فصل پاییز در بازار موجود است این مربا یک مربای فصلی محسوب میشود که میتوانید آن راتهیه کرده و در فصل های دیگر سال نیز استفاده نمایید.
مواد لازم برای مربای به:
به جرات می توان گفت شله زرد یکی از محبوب ترین دسرهای ایرانی است که طعم و عطر بی نظیری دارد. شاید به نظر درست کردن آن سخت باشد ولی با رعایت برخی نکات ریز می توانید یک شله زرد خوشمزه و عالی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه شله زرد:
لازانیا یک غذای ایتالیایی بسیار معروف است که تقریبا در همه دنیا طرفداران زیادی دارد. معمولا همه افراد خانواده از افراد کم سن و سال گرفته تا افراد مسن، این غذا را دوست دارند. شاید شهرت آن به خاطر مواد خوشمزه، سس و پنیری است که در درست کردن آن استفاده می شود.
موادی که در تولید لازانیا به کار رفته است، تقریبا همانند ترکیب پاستا و یا ماکارونی است. تفاوت آنها تنها در فرایند تولید شان در کارخانه است.
