مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ با ماهیتابه:
- یک عدد سینه مرغ
- دو فنجان آب مرغ
- یک عدد پیاز
- دو پیمانه برنج آبکش شده
- دو عدد تخم مرغ
- دو فنجان ماست
- 50 گرم کره
- یک ق غ روغن مایع
- زعفران ساییده و دم کرده به اندازه لازم
- نمک ، فلفل و دارچین به اندازه لازم
روش درست کردن ته چین مرغ داخل ماهیتابه:
برنج را از قبل شسته و یکی دو ساعت بخیسانید سپس آن را به روش خودتان پخته و آبکش کنید بهتر است کمی زنده بردارید. در این میان یک عدد سینه مرغ را با مقداری آب و پیاز بپزید بعد از اینکه خوب پخت آن را ریش کرده و آبش را هم از صافی رد کرده و کنار بگذارید.
در مرحله بعد تخم مرغ ها را با چنگال خوب بزنید تا یکدست و صاف شود ، سپس نمک ، دارچین و فلفل را افزوده و ماست را هم اضافه کنید. در ادامه آب مرغ و برنج را بریزید و مواد را بخوبی مخلوط نمایید.
در ادامه کره را داخل تابه مورد نظر بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود سپس روغن را افزوده و همه جای تابه را خوب چرب کنید. نیمی از مخلوط برنج را داخل تابه بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا کمی خودش را بگیرد سپس مرغ ریش شده را افزوده و مابقی برنج را روی آن بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا منسجم شود بعد از اینکه آب ته چین بخار کرد و تمام شد درب تابه را ببندید و ته چین را برای یک ساعت و نیم با شعله کم بپزید.
با آشپزی همراه باشید
نکات تکمیلی در مورد ته چین مرغ در ماهیتابه:
- شما میتوانید روی ته چین را با یک لایه فویل بپوشانید این کار باعث میشود ته چین بهتر پخته و عطر و مزه مواد داخل آن باقی بماند این موضوع باعث خوشمزه تر شدن ته چین خواهد شد.
- استفاده از زرشک طعم بهتری به ته چین شما می دهد در صورت تمایل میتوانید مقداری زرشک در مواد میانی ته چین بکار ببرید تا طعم بی نظیری به آن بدهد.
- برای درست کردن ته چین حتما از کره استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشد و برای ته دیگ ته چین حتما از ماست استفاده نمایید.
منبع : rangarang
منبع 2 :پرشینی لوکس بلاگ