۵ مطلب در فروردين ۱۴۰۰ ثبت شده است

طرز تهیه دو نوع “خمیر پیتزا” خانگی حرفه ای و خوش طعم

چگونه یک خمیر پیتزا خوب درست کنم ؟

چنانچه شیوه آشپزی خمیر پیتزا را آموزش بگیرید خاطرجمع باشید دگر احتیاج به خرید پیتزای بیرونی را نخواهید داشت . درنتیجه با ما همقدم باشید که بهترین روش آشپزی خمیر پیتزا را برایتان تعلیم دهیم. درون این موضوع با دو روش آشپزی خمیر پیتزا آگاه می شوید.

مواد لازم برای خمیر پیتزا چند کاره :

  • آرد: 3 پیمانه معدل 425
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • شیر ولرم: 1 پیمانه معادل 250 میلی لیتر 

  • لیلا قاسمی
  • شنبه ۲۸ فروردين ۰۰

آش رشته خوشمزه ماه رمضان

آش رشته یکی از آش های معروف و پرطرفدار در ایران می باشد که علاوه بر خوشمزگی خیلی هم مقوی است و به عنوان نذری در ماه رمضان و ماه محرم طبخ می شود.

آش رشته

سبزیجات متنوع و حبوباتی که در این آش وجود دارد خواص ،بی نظیری دارند و همه آنهادر کنار هم طعم لذیذی به آش رشته می دهند. ، پس با بخش آشپزخانه نمناک همراه شوید و نحوه طبخ این آش پر خاصیت را بیاموزید.آش رشته

  • لیلا قاسمی
  • سه شنبه ۲۴ فروردين ۰۰

“سوپ جو” : خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید

طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی

سوپ جو از زمره سوپ های داغ و خوشمزه است که هم به لقب پیش غذا و هم بجای غذای واقعی سرو میشود و میتوان گفت سوپ خوشطعم و لذیذ ای است و چنانچه نکات ویژ در آشپزی آن را مراعات کنید مسلماً یک وعده غذای عالی خواهید داشت .پس در دنباله با ما همقدم شوید تا با نکات پخت سوپ جو آگاه شوید.

سوپ جو

مواد ضروری به خاطر درست کردن سوپ جو

  • جو پوست کنده :1 پیمانه
  • سینه مرغ :نصف
  • جعفری :1 قاشق غذا خوری
  • پیاز :2 عدد متوسط
  • جو پرک :5 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ :2 لیوان
  • هویج :دو عدد متوسط
  • نمک :به میزان دلخواه
  • زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک :به میزان دلخواه
  • روغن زیتون :برای تفت دادن
  • آب لیمو :به میزان لازم

مواد لازم سوپ جو

  • لیلا قاسمی
  • پنجشنبه ۱۹ فروردين ۰۰

دستور تهیه حلیم بوقلمون و نکات درست کردن “حلیم بوقلمون”

فوت وفن وآموزش پخت حلیم بوقلمون به سبک رستورانی ها

یکی از صبحانه های مقوی و بسیار سیر کننده که در ایام ماه رمضون برای افطاری هم عالیست ، حلیم بوقلمون است که طعم بی نظیری دارد، حلیم بوقلمون اصولا با مخلوط شکر ، کمی کره و دارچین خورده میشود که بی نهایت خوشمزه تر می شود.

حلیم بوقلمون

 

فوت و فن پخت حلیم بوقلمون

طرز تهیه حلیم بوقلمون در منزل

  • لیلا قاسمی
  • چهارشنبه ۱۸ فروردين ۰۰

طرز تهیه دو نوع “خمیر پیتزا” خانگی حرفه ای و خوش طعم

چگونه یک خمیر پیتزا خوب درست کنم ؟

چنانچه شیوه آشپزی خمیر پیتزا را آموزش بگیرید خاطرجمع باشید دگر احتیاج به خرید پیتزای بیرونی را نخواهید داشت . درنتیجه با ما همقدم باشید که بهترین روش آشپزی خمیر پیتزا را برایتان تعلیم دهیم. درون این موضوع با دو روش آشپزی خمیر پیتزا آگاه می شوید.

مواد لازم برای خمیر پیتزا چند کاره :

  • آرد: 3 پیمانه معدل 425
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • شیر ولرم: 1 پیمانه معادل 250 میلی لیتر 

  • لیلا قاسمی
  • شنبه ۱۴ فروردين ۰۰