بسیاری از اوقات برای صبحانه یا حتی ناهار و شام مجبور به تهیه املت می شوید. ولی می توان به این املت تنوع داد. با آشپزی همراه باشید تا با طرز تهیه یک املت خوشمزه و متفاوت آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه املت قارچ:
- تخم مرغ: پنج عدد
- قارچ خرد شده: 500 گرم
- آرد: یک قاشق سوپخوری
- نمک و ادویه: به اندازه لازم
- روغن: 1/2 استکان
- شیر: 1/2 استکان
طرز تهیه املت قارچ:
تابه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا گرم شود، سپس قارچ هار خرد شده را افزوده و تفت دهید تا آبش بخار شده و سرخ گردد.
در این میان تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و آرد، نمک ، ادویه و شیر را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
در اینجا به دو روش میتوانید بقیه مراحل را انجام دهید:
روش اول: مخلوط تخم مرغ را روی قارچ ها بریزید و آن را پخش کنید تا همه جای آن یکسان شود، بعد از اینکه روی املت بست آن را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود.
روش دوم: مقداری روغن در تابه دیگری بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس مخلوط تخم مرغ را بریزید و اجازه دهید تا ببندد سپس آن را برگردانی تا سمت دیگرش هم بپزد، موقع سرو قارچ سرخ شده را روی تخم مرغ پخته شده بریزید و میل کنید.
روش درست کردن خیارشور
پیتزا مخلوط خانگی
پیتزا مخلوط
تخمه شربتی
نحوه شستن قارچ:
- تا زمانی که قصد استفاده از قارچها را ندارید، آنها را نشویید.
- هنگام شستوشو آنها را به حال خودشان در آب رها نکنید چون قارچها آب را جذب میکنند.
- هنگام شستوشو کلاهک را با فشار نشویید و آن را به آرامی تمیز کنید.
- حتی میتوانید با مقدار کمی آب گرد و غبار آن را بگیرید و بعد با کمک پارچه حولهای ذرات سیاه روی قارچ را تمیز و درنهایت به آرامی و در زمان کوتاهی آبکشی کنید.
- پوست گرفتن قارچ هنگام شستوشو هم توصیه نمیشود.
خواص قارچ:
- قارچها خواص ضد سرطانی دارند و از پیشرفت سلولهای سرطان پستان جلوگیری میکنند.
- مصرف قارچ موجب کاهش التهابات بدن میشود.
- قارچ تقویت سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و به بدن کمک میکند تا در برابر بیماری ها مبارزه کند.
- خوردن قارچ کلسترول بد خون را کاهش می دهد.