مواد لازم برای درست کردن خیارشور

خیار تازه: 2 کیلو

ترخون: 4 الی 5 ساقه

سیر : 5 حبه

آب جوشیده خنک: به مقدار لازم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

سرکه : نصف لیوان


طرز تهیه خیارشور

خیار را کاملا شسته و داخل شیشه های بزرگ می ریزیم.

سپس چند ساقه ترخون و 3 حبه سیر را در شیشه می ریزیم و بعد آب جوشیده خنک را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به میزان دلخواه و نصف لیوان سرکه، بر روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم.

آنگاه درب شیشه را محکم می بندیم.

سپس یک قابلمه برداشته و شیشه را در وسط آن قرار می دهیم و تا کمر قابمله را پر از آب می کنیم،و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.

توجه کنید پس از به جوش آمدن آب،به مدت 15 دقیقه روی حرارت باشد و بجوشد.

سپس شیشه را از قابلمه خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.

منبع: رمز و راز آشپزی