۷ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی

مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی:

مواد خمیر :
آرد 3 لیوان
خمیر مایه 3 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر یا آب 1 لیوان
روغن 6 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر 4 قاشق چایخوری

همچنین بخوانید:

علت اصلی نبستن ژله چیست ؟ + ترفند حرفه ای ها

  • لیلا قاسمی
  • چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹

طرز تهیه یتیمچه

طرز تهیه یتیمچه

یتیمچه یکی از انواع غذاهای محلی و بسیار خوشمزه و قدیمی مردم  ایران است که کالری کمی دارد و با بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود. طرز تهیه یتیمچه بسیار ساده است و به راحتی می‌توانید در یک زمان کوتاه یک خوراک خوشمزه داشته باشید و با نان سرو کنید.

Image result for ‫طرز تهیه یتیمچه‬‎

مواد لازم برای یتیمچه

    • بادمجان بزرگ 6 عدد
    • گوجه فرنگی متوسط 6 عدد
    • پیاز متوسط 3 عدد نگینی شده
    • سیر 4 حبه
    • روغن نصف پیمانه
    • نمک 1 قاشق چایخوری
    • زردچوبه 1 قاشق چایخوریپ

  • لیلا قاسمی
  • چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر مجلسی

مواد لازم تهیه ترشی بادمجان:

ترشی ها همیشه چاشنی خوشمزه ای برای افزایش اشتها و لذت بیشتر از غذا می باشند و در این میان ترشی بادمجان یکی از ترشی های بسیار خوشمزه و پر طرفداراست که طعمی خاص دارد و نمی‌توان آن را در غذاهای دیگری که با بادمجان تهیه می‌شود پیدا کرد. پس برای تهیه آسان و خوشمزه ترشی بادمجان با ما در وبلاگ آشپزی همراه باشید.

 

  • لیلا قاسمی
  • چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۹

دستور پخت مانی پلو دامغانی

مواد لازم برای مانی پلو

  • برنج 3 لیوان
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • لپه یک لیوان
  • کشمش پلویی 250 گرم
  • زرشک 75 گرم
  • گوشت گوسفند یا فیله گوساله 300 گرم (خرد شود)
  • رشته پلویی 200 گرم
  • پیاز داغ 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
  • زیره سیاه یک قاشق چای خوری (به دلخواه)
  • روغن به مقدار لازم

  • لیلا قاسمی
  • يكشنبه ۱۳ مهر ۹۹

دستور تهیه مربا زرد آلو خانگی

طرز تهیه مربای زردآلو

یکی از بهترین مواد غذایی که در وعده صبحانه بسیار مناسب می باشد مربا است و در بین مرباها مربا زرد آلو بسیار پر طرفدار می باشد وبرای اینکه بتوانید بهترین مرباها را تهیه کنید باید نکات تهیه مربا را بدانید پس با ما همراه باشید.

مربای زردآلو

  • زردآلو :1 کیلو نیم
  • شکر : 900 گرم

1

  • لیلا قاسمی
  • شنبه ۱۲ مهر ۹۹

نحوه صحیح شستن و ضدعفونی کردن میوه‌ها و سبزیجات

سبزیجات و میوه‌ها راه درازی را طی می‌کنند تا به دست ما برسند، از این رو در معرض، سموم شیمیایی، خاک، آلودگی محیط و حتی انواع ویروس‌ها و باکتری‌هایی که سبب بیماری‌ می‌شود قرار می‌گیرند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام سبزی من، از آنجا که میوه و سبزیجات از مهم‌ترین مواد خوراکی ما هستند ضدعفونی کردنشان با وجود باکتری‌ها و ویروس‌هایی چون ویروس کرونا بسیار مهم است. به دلیل اینکه میوه و سبزیجات اغلب به صورت خام مصرف می‌شوند مراحل سالم سازی آن‌ها بسیار مهم است، از طرفی اگر این کار به درستی انجام نشود این موادغذایی ارزشمند تبدیل به مواد پرخطر برای بدن و سلامتی ما خواهند شد. در هنگام خرید محصولات تره بار دقت کنید که تا حد ممکن محصولات با کیفیت و تازه را انتخاب کنید و یا از خدمات  میوه فروشی آنلاین که محصولات را به صورت دستچین ارائه می‌دهند استفاده کنید.

  • لیلا قاسمی
  • شنبه ۵ مهر ۹۹

طرز تهیه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی

استانبولی پلو یک نوع پلوی مخلوط و خوشمزه است که معمولا در همه خانه ها طبخ میشود.که البته این غذای خوش رنگ و بو داری اصول و قوانین خاصی است که باید به دقت رعایت شود تا بتوان آن را چندین برابر خوشمزه تر تهیه کنید.

استانبولی پلو طرز تهیه بسیار آسانی دارد و غذای مناسبی برای افراد گیاه‌خوار و گوشتخوار می‌باشد.این پلوی مخلوط در واقعه همان گوجه‌ پلوست و فقط باید با برنج و گوجه فرنگی درست شود ولی شما میتوانید با انواع گوشت مرغ،گوشت تکه ای و یا گوشت چرخ کرده درست کنید.

  • لیلا قاسمی
  • شنبه ۵ مهر ۹۹