طرز تهیه یتیمچه

یتیمچه یکی از انواع غذاهای محلی و بسیار خوشمزه و قدیمی مردم  ایران است که کالری کمی دارد و با بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود. طرز تهیه یتیمچه بسیار ساده است و به راحتی می‌توانید در یک زمان کوتاه یک خوراک خوشمزه داشته باشید و با نان سرو کنید.

Image result for ‫طرز تهیه یتیمچه‬‎

مواد لازم برای یتیمچه

    • بادمجان بزرگ 6 عدد
    • گوجه فرنگی متوسط 6 عدد
    • پیاز متوسط 3 عدد نگینی شده
    • سیر 4 حبه
    • روغن نصف پیمانه
    • نمک 1 قاشق چایخوری
    • زردچوبه 1 قاشق چایخوریپ

طرز تهیه یتیمچه :

 ابتدا بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید ،مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید و بگذارید تا 30 دقیقه بماند و طعم تلخی آن‌ گرفته شود. بعد از مرحله تلخه گیری بادمجان ، آنها را بشویید تا نمک آن‌ها از بین برود و بادمجان‌ها شور نباشند.

مقداری روغن داخل یک قابلمه بریزید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.سپس پیازهای نگینی شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی شوند. گوجه فرنگی‌ها را به صورت حلقه‌ای برش دهید و بعد از سرخ شدن پیازها گوجه‌ها را به آن اضافه کنید و شعله را کم کنید و اجازه دهید تا گوجه‌ها آب بیندازند.

در آشپزی ایرانی همراه ما باشید

مطالب دیگر مجله:

طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی

بعد از ۵ دقیقه بادمجان‌ها را روی گوجه بچینید. بعد فلفل دلمه‌ای‌های نگینی شده و سیب زمینی‌های حلقه‌ای خرد شده را روی بادمجان ها به ترتیب قرار دهید. رب گوجه فرنگی را با نصف لیوان آب مخلوط کنید و به همراه مقداری نمک، فلفل و زرد چوبه داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را ببندید و حدود 35 تا 40 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا تمام مواد پخته شوند .

همچنین بخوانید:

طرز تهیه نان خامه ای خوشمزه با روش خانگی بی نظیر

منبع : نمناک