طرز تهیه مربای زردآلو

یکی از بهترین مواد غذایی که در وعده صبحانه بسیار مناسب می باشد مربا است و در بین مرباها مربا زرد آلو بسیار پر طرفدار می باشد وبرای اینکه بتوانید بهترین مرباها را تهیه کنید باید نکات تهیه مربا را بدانید پس با ما همراه باشید.

مربای زردآلو

  • زردآلو :1 کیلو نیم
  • شکر : 900 گرم

1

آموزش درست کردن مربای زردآلو

هسته زردآلوها را جدا کنید و مقداری نمک روی آن بپاشید و داخل قابلمه ای مناسب بریزید و بر روی حرارت کم تفت دهید.

بعد از کمی تفت دادن شکر را به زرد آلوها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آب زرد آلوها در بیاید.

در طول این مدت هر چند وقت یکبار زرد آلوها را هم بزنید.آب زرد آلو باید کم کم جذب شود. 

ممکن است 3 تا 2 ساعت زمان ببرد ولی نباید اجازه دهید که زرد آلوها حالت کاراملی پیدا کند.

اگر می خواهید از شربت زرد آلو استفاده کنید باید کمی به آن آب اضافه کنید.

مربای زردآلوی آماده شده را بگذارید تا کاملا سرد شود و پس از سرد شدن می توانید آن را در ظرف های شیشه ای بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.

منبع : ashpazi