سوسیس یکی از مواد محبوب و پر طرفدار فست فودی است که برای تهیه انواع غذاهای ساندویچی مثل هات داگ استفاده میشود. اگر دوست دارید یک سوسیس سالم و خانگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید کافی است تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی:
- تخم مرغ: 1 عدد
- آرد: 75 گرم
- گوشت قرمز و سفید: 500 گرم
- سیر: 3 حبه
- پودر آب پنیر: 15 گرم
- شیر خشک: 15 گرم
- روغن مایع: 50 گرم
- شکر: 1 قاشق چای خوری
- اسانس دود: 2 قطره
- ادویه جات: به میزان لازم
- آب و یخ: 100 گرم
ادویههای لازم جهت تهیه سوسیس خانگی
- دارچین 1/4 قاشق چای خوری
- پاپریکا 1/4 قاشق چای خوری
- تخم گشنیز پودر شده 1/4قاشق چای خوری
- نمک 3 قاشق چای خوری
- پودرخردل 1/4 قاشق چای خوری
- زنیان 1/4 قاشق چای خوری
- میخک 1 عدد
- فلفل سفید 1/2 قاشق چای خوری
- فلفل قرمز 1/2قاشق چای خوری
- پودر سیر 1 قاشق چای خوری
- پودر پیاز 1 قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل 1/5 قاشق چای خوری
- هل سائیده شده 1/2 قاشق چای خوری
- آویشن 1/2 قاشق چای خوری
- پودر ریشهی جوز 1/4قاشق چای خوری
طرز تهیه سوسیس خانگی و سالم:
برای تهیه این سوسیس از ترکیب 200 گرم گوشت قرمز و 300 گرم گوشت سفید استفاده کنید، گوشت ها پاک کرده و بعد از شستن بگذارید تا آبش برود سپس برای چند دقیقه در فریزر بگذارید تا نیمه منجمد شود.
حالا گوشت های نیمه منجمد را از فریزر خارج کرده و به قطعات کوچک برش بزنید، سیرها را پوست گرفته و به همراه گوشت های خرد شده داخل چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید.
در ادامه روغن مایع، تخم مرغ و ادویه ها را به مخلوط گوشت افزوده و داخل مخلوط کن بریزید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
حالا ترکیبی مساوی از آب و یخ را به مواد افزوده و آرد را اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.
در این مرحله نمک و شکر را به سوسیس ها اضافه کنید و ترکیب کنید تا زمانی که خمیر شما رنگی صورتی به خود بگیرد. اگر دوست داشته باشید که سوسیس شما دودی شود می توانید از اسانس دودی استفاده کنید و به موادتان اضافه کنید.
سپس خمیر را در چرخ گوشت بریزید و به محفظه ی نگهداری سوسیس منتقل کنید و محکم گره بزنید.
سوسیس ها را به مدت 45 دقیقه بخارپز کنید و حدود یک روز در یخچال بگذارید می توانید این سوسیس تهیه شده را به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.
نکات:
- میزان استفاده از فلفل قرمز و سیر سلیقه ای است و میتوانید آن را کم و یا زیاد کنید.
- اگر از گوشت قرمز استفاده می کنید بهتر است که سوسیس ها مدت بیشتری بخار پز شوند.
- ریشه جوز را با دنده ی خیلی ریز رنده کنید.
- به جای فلفل سفید می توانید از فلفل سیاه استفاده کنید.
- میزان آب و یخ بهتر است مساوی باشد.
- میخک را در هر بار مصرف نسبت به میزان مورد نیازتان رنده کنید تا عطر خود را از دست ندهد.
- شما می توانید در تهیه سوسیس خانگی از گوشت قرمز، مرغ، و بوقلمون استفاده کنید.
خواص زنجبیل:
- زنجبیل می تواند به درمان اگزما کمک کند.
- مصرف زنجبیل موجب تسکین دردهای آرتروز میشود.
- خوردن زنجبیل به درمان آسم و آلرژی کمک می کند.
- مصرف زنجبیل برای درمان حالت تهوع و استفراغ مفید است.