پیتزا یکی از فست فودهای خوشمزه ای است که میتوانید به راحتی آن را در منزل و با مواد تازه تهیه کرده و با خیال راحت سرو نمایید. اگر فر ندارید و دلتان می خواهد یک پیتزای مخلوط خانگی بپزید، بهتر است ما را در ادامه دنبال کرده و بهترین روش پخت پیتزا مخلوط بدون فر را یاد بگیرید.

 

مواد لازم برای پیتزا مخلوط بدون فر:

  • پنیر پیتزا: ۱ بسته
  • مرغ یا ژامبون خرد شده: نیم کیلوگرم
  • خمیر پیتزای آماده: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
  • قارچ برش زده: ۴۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای خلال شده: ۴ عدد
  • پیاز درشت حلقه‌ای برش زده: ۱ عدد
  • روغن مایع: ۴ قاشق سوپ خوری
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودرآویشن: ۱ قاشق مرباخوری
 

 

طرز تهیه پیتزا مخلوط بدون فر:

ابتدا مقداری روغن داخل تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، سپسرب گوجه فرنگی، شکر و سرکه را افزوده و هم تفت دهید تا زمانی که رب سرخ شود و به روغن بیفتد.

در مرحله بعد خمیرها را در تابه های مناسب که از قبل چرب شده پهن کنید و سس را روی آن ها بریزید و بمالید.

حالا پیاز‌های حلقه‌ای و فلفل دلمه ای، قارچ و ژامبون یا مرغ خرد شده را روی خمیر بچینید.

مقداری پودر آویشن بر روی مواد بپاشید و در آخر پنیر را روی آن ها بپاشید.

در تابه‌ها را گذاشته و اجازه دهید پیتزای بدون فرتان به آرامی پخته شود و پنیر به طور کامل ذوب شود.

حالا پیتزا مخلوط آماده شده را به ابعاد دلخواه خود برش داده و با سس کچاپ میل کنید.

 

نکات :

  • این نوع پیتزا را می توانید به عنوان یک وعده ناهار یا شام میل کنید.
  • مواد لازم برای تعداد چهار نفر کافی است.
  • برای پخت پیتزا مخلوط خانگی بدون فر مدت زمانی در حدود ۴۵ دقیقه لازم است که ۳۰ دقیقه آن به پخت کامل پیتزا و ۱۵ دقیقه فراهم سازی مواد اولیه مربوط می‌شود.

 

دستور آماده کردن سس کچاپ خانگی:

مواد لازم:

  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی:۱ کیلوگرم
  • پودر سیر: ¼ قاشق چایخوری
  • سرکه سفید: ¼ لیوان
  • شکر قهوه ای: ۳ قاشق غذاخوری
  • ادویه کاری: ¼ قاشق چایخوری
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک: ۱ قاشق مرباخوری
  • آب سرد: ¼ لیوان

 

طرز تهیه:

برای درست کردن سس کچاپ خانگی ابتدا پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید سپس پیاز را افزوده و با روغن تفت دهید تا پیاز شفاف و نرم شود.
در این میان پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و ریز خرد کنید و با پیازها تفت دهید ، پس از کمی تفت دادن درب تابه را ببندید تا گوجه فرنگی آب بیندازد و کاملا بپزد.

سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید تا مواد سرد شود، از اینکه مخلوط گوجه فرنگی و پیاز کمی سرد شد آنرا داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره درآید.
در ادامه پوره گوجه فرنگی را صاف می کنیم و شکر را به همراه پودر سیر، نمک، ادویه کاری و سرکه به پوره گوجه فرنگی صاف شده اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.

در مرحله بعدی نشاسته ذرت را در آب سرد حل می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم. حالا سس را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا سس کچاپ به غلظت مورد نظرمان برسد، سپس اجازه می دهیم سس در دمای محیط خنک شود.