ما در این بخش میخواهیم طرز تهیه دنت زعفرانی یا مشکوفی دسر سنتی مازندرانی را به شما دوستان عزیز آموزش دهیم. این دسر آسان و شیک را می توانید در مهمانی ها تهیه کنید تا جلوه خاصی به پذیرایی خود بدهید.

 

مواد لازم:

  • شکر : 3 قاشق غذاخوری
  • نشاسته : 3 قاشق غذاخوری
  • گلاب : 1 قاشق غذاخوری
  • شیر : 2 لیوان
  • کره : 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده  : 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل : نوک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه دنت زعفرانی:

ابتدا شیر را در قابلمه ای بریزید وبا نشاسته و شکر مخلوط کنید، سپس آن را روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا نشاسته در شیر حل شده و شیر گرم شود.

در ادامه کره را به قابلمه اضافه نموده مخلوط کنید تا کره داخل شیر حل شود، سپس وانیل گلاب و زعفران را به شیر اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا مواد به شکل یک سس غلیظ درآید.

در این مرحله شعله را خاموش کرده و دنت را در قالب های طرح دار بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.

 روی دسر را می توانید با میوه های رنگی و جذاب ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.

برای اینکه دسر را با رنگ های دیگر نیز تهیه کنید می توانید از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش استفاده کنید و آنها را لایه لایه روی هم ریزید تا ترکیب زیباتری پیدا کند.

 

نکات:

  • برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم 
  • بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند.
  • می‌توانیم لایه‌های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم.

 

خواص گلاب:

  1. گلاب برای جلوگیری از عفونت مفید است.
  2. برای درمان گلودرد خود گلاب بخورید.
  3.  گلاب حاوی آنتی اکسیدان بوده و با رادیکال های آزاد بدن مبارزه میکند.
  4. گلاب ضد التهاب است و باعث تسکین زخم و سوزش های پوستی ناشی از اگزما میشود.