آبگوشت یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که معمولا با گوشت قرمز تهیه میشود ولی اگر نمیتوانید گوشت قرمز بخورید میتوانید آبگوشت را با مرغ درست کنید که طعم بسیار خوبی هم دارد.

 

مواد لازم برای آبگوشت مرغ: 

  • سیب زمینی متوسط : 4 عدد
  • مرغ: 6 تیکه
  • پیاز : بزرگ 1 عدد
  • لپه : 50 گرم
  • نعناع 1/2 : قاشق پایخوری
  • روغن :  3 الی 4 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل : به میزان لازم

 

طرز تهیه آبگوشت مرغ خوشمزه:

لپه را از قبل شسته و در آب بخیسانید. پیاز را پوست گرفته و خرد کنید سپس با مقداری روغن داخل قابلمه ای تفت دهید تا طلایی شود، سپس آب لپه را گرفته و با پیاز تفت دهید.

در ادامه تکه های مرغ را افزوده و به همراه لپه و پیاز داغ سرخ کنید، بعد از اینکه همه مواد بخوبی با هم تفت خوردند نعناع و فلفل را نیز به مرغ ها اضافه کنید.

حالا  4 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ و لپه بخوبی با هم بپزند.

اکنون لیمو عمانی و نمک را به آبگوشت مرغ اضافه کنید و 10 الی 15 دقیقه صبر کنید تا آبگوشت جا بیافتد.

 

نکات مهم درباره آبگوشت مرغ:

  • می توانید از نعناع خشک شده استفاده کنید.
  • میزان فلفل بستگی به ذائقه شما دارد می توانید آن را حذف کنید.
  • اگر لپه را تفت ندهید هنگام طبخ در غذا وا می رود.
  • به جای استفاده از لیموعمانی می توانید از پودر آن نیز استفاده کنید.
  • این غذا را معمولا با سبزی خوردن، پیاز یا ترشی سرو می کنند.