مواد لازم سوپ مرغ:

  • ½ پیاز
  • ۴ حبه سیر
  • ۲ عدد ساقه کرفس
  • ½ کلم کوچک (سفید یا قرمز)
  • ۱ عدد سیب زمینی بزرگ
  • ۱-۲ عدد هویج
  • ۲ الی ۳ عدد چغندر
  • ۲ عدد سینه مرغ
  • ۱ و ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • نمک به مقدار لازم
  • ۳ الی ۴ پیمانه آب مرغ
  • ۲ قاشق چای خوری شوید تازه خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • آب یک عدد لیمو
  • خامه ترش برای تزئین
  •  

 طرز تهیه سوپ مرغ:

پیاز را خلالی خرد کنید.هویج ها ، سیب زمینی ها و چغندر را هم خلالی و نازک خرد کنید.

حبه های سیر و ساقه های کرفس را هم خرد کنید.

یک عدد کلم قرمز را نصف کرده و خرد کنید و به اندازه ۴ پیمانه از آن کنار بگذارید. 

بعد از آماده کردن تمام سبزیجات  شروع به پخت سوپ می کنیم.

برای تهیه سوپ سبزیجات ابتدا داخل قابلمه ای روغن زیتون را داغ کنید.بعد پیاز ها را داخل ان بریزید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تفت دهید تا زمانی که پیازها نرم و شفاف شوند.بعد به آنها سیر و کرفس را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس بقیه سبزیجات که شامل چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم بود را به قابلمه اضافه کرده و خوب هم بزنید.

 

برای مزه دار کردن سبزیجات تفت داده شده مقداری نمک و فلفل هم به مقدار دلخواه اضافه کنید.

بعد آب مرغ و یا اگر دوست داشتید آب سبزیجات را اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید.

 بعد از جوشیدن در قابلمه را ببندید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا سوپ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بپزد.

 در حین پختن سوپ به مرغ ها مقداری نمک و فلفل بزنید .

سپس داخل تابه ای مقداری روغن زیتون بریزید و مرغ ها را داخل آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا مرغ ها با حرارت کم به مدت ۱۵ دقیقه بپزند.

بعد از یک ربع پخته شدن مرغ آنها را ریش ریش کنید و به مواد سوپ اضافه کنید.

در انتهای پخت سوپ ، شوید تازه، سرکه سیب و آب لیمو را داخل آن بریزید و بچشید.

سوپ آماده شده را میتوانید با خامه ترش و کمی شوید تازه تزئین کنید.

منبع:طعم خوب