میگوی گریل شده یکی از غذاهای خوشمزه ایتالیایی است که علاوه بر طعم و مزه لذیذی که دارد از خواص بسیار زیادی هم برخوردار است. برای درست کردن این غذا بهتر است از میگوهای بزرگ استفاده کنید زیرا میگوهای کوچک‌تر معمولا سخت کباب می‌شوند و در سالادتان دیده نخواهند شد.

 

مواد لازم:

  • میگوی بزرگ: ۷۰۰ گرم 
  • عسل: دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری 
  • روغن دانه انگور
  • منداب: دو پیمانه 
  • فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری 
  • پونه کوهی تازه: دو قاشق غذاخوری 
  • گوجه فرنگی خرد شده: یک و یک چهارم پیمانه 
  • زیتون خرد شده: یک دوم پیمانه 
  • پیاز قرمز: یک دوم پیمانه 
  • سرکه: یک قاشق غذاخوری 
  • نمک : یک دوم قاشق چایخوری 

طرز تهیه میگوی گریل شده ایتالیایی:

برای درست کردن این غذای ایتالیایی ابتدا میگوها را پاک کرده و خوب بشویید، دستگاه گریل خود را با دمای بالا گرم کنید.

حالا عسل و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ظرفی مخلوط کرده و روی میگوها بریزید و کنار بگذارید.  

در مرحله بعد شبکه‌های گریل را با روغن دانه انگور آغشته کرده و میگوها را داخل آن قرار داده و گریل کنید.

در ادامه منداب، گوجه فرنگی، زیتون و پیاز را در یک کاسه بزرگ خرد کرده و سرکه و باقی مانده روغن زیتون را به آن اضافه کنید.

میگو را به آن بیفزایید و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. ترکیب را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن پونه کوهی بریزید و بلافاصله سرو کنید.

نتیجه تصویری برای میگوی گریل شده ایتالیایی

 

نکاتی مهم درباره خرید و نگهداری میگو:

  • برای تهیه یک میگوی تازه به نکات زیر توجه کنید:
  • میگوهایی انتخاب کنید که بدنی سفت داشته باشد و پوست آن کاملا یک دست و بدون هیچ خال و لکه ای باشد.
  • از انتخاب میگوهایی که پوست آن ها باد کرده و دارای لک و خال هستند بپرهیزید چون این ها از علائم فاسد شدن میگوها هستند.
  • اگر میگوی منجمد خریداری میکنید حتما به تاریخ انقضا و نشان استاندارد آن دقت فرمایید.
  • بعد از خرید میگـو آن را به سرعت در یخچال بگذارید تا فاسد نشود. 
  • اگر قرار است میگوها چند ساعتی در ماشین باقی بمانند بهتر است چند قالب یخ در ظرفی بریزید و میگو را داخل آن قرار دهید تا خراب نشود.