کباب بختیاری یکی از انواع کباب های سنتی و اصیل ایرانی است که با گوشت مرغ و گوشت قرمز تهیه و با پلوی زعفرانی سرو میشود. در ادامه این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک کباب بختیاری مجلسی را به شما عزیزان آموزش دهیم، اگر شما هم از طرفداران این کباب خوشمزه هستید با ما همراه باشید.

نتیجه تصویری برای دستور پخت کباب ناب بختیاری

 

مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری:

  • فیله مرغ: ۴۰۰ گرم
  • فیله گوسفند یا گوساله: ۴۰۰ گرم
  • ماست: ۸ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۸ قاشق غذاخوری
  • زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

 

طرز تهیه کباب بختیاری:

برای تهیه این کباب ابتدا فیله مرغ و گوشت قرمز را در ابعاد مساوی برش زده و با هم مخلوط کنید. سپس پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید.

زعفران ، ماست ، روغن مایع ، نمک و فلفل ، پیاز خرد شده و گوشت ها را با هم مخلوط کرده و خوب زیر و رو کنید تا مواد به همه گوشت ها برسد. سپس روی آن سلفون بکشید و برای دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

پس از گذشت این زمان و طعم دار شدن گوشت کاسه را از یخچال خارج می کنیم. گوشت ها را یکی در میان گوشت مرغ و گوشت قرمز سیخ می کنیم. پس از اینکه تمام گوشت را سیخ کردیم ذغال یا کباب پز را برای کباب کردن گوشت ها آماده می کنیم.

سیخ ها را روی منقل می چینیم تا کباب شوند. در این بین کره را آب می کنیم و با بُرِس روی کباب ها می زنیم تا خشک نشود. در کنار کباب بختیاری چند سیخ گوجه فرنگی و فلفل هم می توانیم کباب کنیم. در پایان کباب را با برنج یا نان سرو می کنیم.

 

خواص گوشت قرمز:

  • خوردن گوشت قرمز از نرمی استخوان پیشگیری می کند.
  • گوشت قرمز ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد. 
  • مصرف گوشت قرمز برای درمان اختلالات خواب مفید است.
  • گوشت قرمز برای بارداری مفید است و به رشد اندام های مختلف جنین کمک میکند.