سمبوسه یکی از انواع غذاهای فینگر فودی است که ریشه در جنوب کشور دارد ، این غذای خوشمزه اغلب برای میان وعده و عصرانه سرو میشود و انواع مختلفی دارد. در این قسمت قصد داریم شما را با طرز تهیه یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌ها یعنی طرز تهیه سمبوسه آشنا کنیم. 

 

 

 مواد لازم برای تهیه سمبوسه:

  • سیب زمینی: سه عدد متوسط 
  • پیاز: دو عدد متوسط 
  • ساقه پیازچه: پنج تا شش عدد 
  • جعفری ساطوری شده: دو قاشق غذاخوری 
  • نان لواش: چهار عدد
  • روغن : برای سرخ کردن
  • زردچوبه: یک چهارم قاشق چای خوری 
  • به مقدار لازم فلفل سیاه و نمک

 

طرز تهیه سمبوسه:

ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده و پوست آن را بگیرید و له کنید. در این میان پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ کنید و به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید سپس سیب زمینی را بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید.

جعفری را هم خرد کرده و در آخر به مواد اضافه کنید و مخلوط نمایید و بگذارید تا کمی خنک شود.

نان ها را به اندازه دلخواه برش زده و میان آن مقداری از مواد را قرار دهید و آن را به شکل مثلث بپیچید و در روغن داغ سرخ کنید.

 هر دو طرف سمبوسه‌ها را سرخ کنید و سپس برای خلاصی از روغن اضافی، آن‌ها را روی یک کاغذ قرار دهید.

 

نکات:

  • با سس قرمز می‌توانید سمبوسه‌ها را نوش جان کنید.
  • این غذا می‌تواند به عنوان یک غذای بچه مدرسه‌ای و دانشجویی نیز تهیه گردد.
  • شما برای آماده سازی این غذا به یک ساعت و سی دقیقه  زمان نیاز دارید.
  • از سمبوسه در وعده‌های غذایی شام یا ناهار هم می‌توانید استفاده کنید.

 

خواص سیب زمینی:

  1. خوردن سیب زمینی موجب کاهش فشار خون میشود.
  2. سیب زمینی برای سلامت قلب مفید است و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا 49 درصد کاهش دهد.
  3. سیب زمینی موجب بهبود سلامت مغز شده و از افسردگی جلوگیری میکند.
  4. سیب زمینی به بهبود حافظه در آلزایمر و حتی کاهش شناختی در برخی بیماران کمک می کند.
  5. برای جلوگیری از سرطان سیب زمینی بخورید، سیب زمینی می تواند خطر سرطان معده را تا 8 درصد کاهش دهد.