پاستیل یکی از خوراکی های خوشمزه و مورد علاقه کودکان است که اگر آن را در خانه و با مواد سالم و تمیز تهیه کنید قطعا برای سلامت فرزندانتان نیز مفید خواهد بود. 

 

مواد لازم برای تهیه پاستیل خانگی :

  •  گلوکز: یک چهارم پیمانه 
  •  پودر ژلاتین: ۲ ق غ
  • پودر ژله با طعم دلخواه: یک بسته
  •  آب خیلی سرد: نصف پیمانه 

 

طرز تهیه پاستیل خانگی:

ابتدا آب سرد را در کاسه فلزی بریزید و گلوکز را اضافه کنید و هم بزنید، سپس ژله و ژلاتین را افزوده و روی حرارت غیر مستقیم مواد را هم بزنید تا دانه های ژله ، ژلاتین و گلوکز در آب حل شود.

حدود ۷ تا ۲۰ ثانیه از روی حرارت بردارید تا روی مایع به حالت کف سفید بوجود بیاید مراقب باشید اصلا نجوشد بعد شعله را خاموش کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا روی مایع یک  لایه مایه سفید رنگ ببندد آن لایه را با احتیاط بردارید  اگر اینکار را نکنید پاستیل تان کدر می شود و دیگه شفاف نیست .

مایه پاستیل آماده است آن را در قالب های دلخواه بریزید برای دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.

 

نکات:

  • پاستیل خانگی را در ظرف درب‌دار به مدت یک ماه می‌توانید در یخچال نگهداری کنید.
  • گلوکز مایع و قالب سیلیکونی را از مغازه‌های فروش لوازم قنادی تهیه کنید.

 

مضرات پاستیل:

  1. در برخی پاستیل ها که فاقد علامت استاندارد هستند از نوعی واکس استفاده می شود باعث به خطر انداختن سلامت می شوند پس بهتر است پاستیل را در خانه تهیه کنید تا خیالتان از بابت سلامت آن راحت باشد.
  2. پاستیل ها حاوی نوع چربی و شیرینی هستند که زیاده روی در خوردن آن می تواند مشکل ساز باشد.
  3. بهتر است پاستیل را نجوید و بگذارید آرام آرام درون دهانتان آب شود تا هم مزه اش را بیشتر حس کنید هم کمتر باعث چسبیدن به دندان هایتان شود.
  4. خوردن پاستیل میتواند موجب پوسیدگی دندان ها شود ، پس بهتر است بلافاصله پس از خوردن مسواک بزنید.