گرانولا ترکیبی از غلات و حبوبات می باشد که بسیار خوشمزه و مقوی است و می توان آن را به راحتی در خانه تهیه و  با شیر برای صبحانه و عصرانه سرو کرد.

 

مواد لازم برای تهیه گرانولا:

  • عسل : 1/2 لیوان
  • مغز آجیل (دلخواه) : 1/2 لیوان
  • جو پرک : 2 لیوان
  • روغن یا کره : 2 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه گرانولا:

ابتدا عسل را داخل کاسه ای فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا حالت روان به خود بگیرد، سپس جو پرک و آجیل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.

سینی فر را با یک لایه کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط عسل را داخل آن بریزید و پخش کنید، سینی را داخل فر با درجه حرارت 160 درجه قرار دهید.

تقریبا بعد از نیم ساعت گرانولا آماده است. در این زمان می توانید گرانولا را زیر و رو کنید تا حالت سوختگی پیدا نکند.

زمانی که گرانولا  شما سرد شد می توانید میوه های خشک دلخواهتان را به آن اضافه کنید و تا  حدود یک ماه در ظرف در بسته درون یخچال نگهداری کنید.

 

نکات:

  • در تهیه گرانولا می توانید به جای روغن از کره یا کره ی بادام زمینی نیز استفاده کنید .
  • به جای عسل نیز می توان از شکر سفید یا قهوه ای  استفاده کرد.
  • در تهیه گرانولا از مغزهایی مانند گردو ،بادام ،مغز تخمه ،کشمش ،شکلات تلخ ،دارچین .....نیزاستفاده می شود و افزودن این مواد کاملاا سلیقه ای می باشد.
  • شما اگر دوست داشتید می توانید مدت زمان بیشتری گرانولا را درون فر قرار دهید تا گرانولا خوب برشته شود.

 

خواص عسل:

  1. عسل برای درمان زخم های پوستی مفید است.
  2. خوردن عسل سوزش گلو و سرفه را درمان میکند.
  3. عسل انرژی زا است و مصرف آن به ورزشکاران توصیه میشود.
  4. برای درمان تبخال مقداری عسل روی آن قرار دهید.
  5. عسل برای درمان خارش پوست سر مفید بوده و ریزش مو را متوقف میکند.