مواد لازم برای درست کردن مربای آلبالو

  • آلبالوی نوبری – 1 کیلو
  • شکر – 1 کیلو
  • وانیل شکری – 1 قاشق چایخوری

مربای آلبالو مربای آلبالو

مربای آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو

البالوها را تمیز کنید و هسته وسط آن را بگیرید.شکر را لابه لای البالو ها بریزید و به مدت 10 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شکر کاملا به خورد آلبالوها برود.سپس آلبالو ها را در یک ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کم کم به جوش بیاید.کف هایی را که روی آلبالو ها جمع میشود را با قاشق بر دارید و بگذارید تا شهد مربا کاملا غلیظ شود.

مربای خوشمزه

مربا خوش طعم آلبالو

بعد از پخته شدن آلبالو ها در مرحله آخر وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. اگر بخواهید از شهد مربا شربت آلبالو تهیه کنید باید مقدار شکر استفاده شده را دو برابر کنید و موقعی که آلبالو ها پخت آن را از شهد خارج کنید و بگذارید تا شهد بجوشد و  به غلظت کافی برسد.

مربای آلبالو

نحوه پختن مربای آلبالو

نکات کلیدی در درست کردن مربای آلبالو

  1. اگر مربا زیاد جوشیده شود تیر میشود.
  2. برای هم زدن مربا از قاشق های چوبی تمیز استفاده کنید تا مربا کپک نزند.
  3. از ساعت ها قبل بهتر است که شکر را با تکه های میوه مخلوط کنید تا مربای شما کیفیت مطلوب تری را پیدا کند.

منبع : آشپزی توپ