مواد لازم برای 4 نفر
 

  • 1 بسته پاستا پنه
  • 3 حبه سیر رنده شده
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  •  400 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 400 گرم میگوی ریز
  • 1 پیمانه سس گوجه‌فرنگی
  • 4 عدد گوجه‌فرنگی رنده شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 2  /1 1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
  • 2 /1 پیمانه پنیر پارمسان
  • 2 ق س جعفری خرد شده
  • به میزان لازم روغن

طرز تهیه:

روی میگوها مقداری نمک و فلفل بریزید تا مزه دار شوند.

بعد تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس میگوها را داخل تابه به مدت 4-3 دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.
تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. بعد سیر و پیاز خرد شده را به مدت 4 تا 3 دقیقه داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.بعد گوشت چرخ‌کرده و میگو را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید.

در این مرحله باید سس گوجه‌فرنگی را همراه با گوجه‌فرنگی رنده شده، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. در تابه را ببندید و بگذارید تا مواد گوشت بپزد و سس غذا آماده شود.

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. داخل قابلمه ای آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید.وقتی آب به جوش آمد مقداری نمک و روغن داخل آن بریزید و بعد پاستا را داخل آب جوش بریزید تا نرم شود.

سپس پاستا ها را آبکشی کرده و نیمی از آن را با نیمی از سس، پنیر پارمسان و نیمی از پنیر موزارلا مخلوط کنید و داخل ظرف مناسب فر بریزید. بقیه سس را هم همین طور با پاستا مخلوط کنید و روی مواد بریزید و در آخر نیز باقیمانده پنیر را بریزید.

ظرف را به مدت 25-20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا غذا آماده شود.

منبع: میهن بلاگ