مواد لازم برای درست کردن حریره بادام:

بادام: 6 عدد
آرد برنج: 2 قاشق سوپ خوری
شیر پاستوریزه، یک استکان (حدود 60 میلی‌لیتر)
شکر: 1 قاشق چای خوری
آب: نصف استکان (حدود 30 میلی‌لیتر)

طرز تهیه حریر بادام :


بادام‌ها را در آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا  آب به جوش بیاید.بعد از به جوش آمدن بادام ها را آبکش کنید و رویش آب سرد بگیرید تا به راحتی پوست آن کنده شود.

پس از پوست کندن بادام‌ها ، آنها را با مقداری آب سرد و شکر در دستگاه مخلوط‌‌کن بریزید و هم بزنید تا به مایعی سفید رنگ و شیرمانند تبدیل شود.

سپس این مخلوط را روی شعله ملایم قرار دهید و حدود 20 دقیقه مدام هم بزنید تا بپزند.


آرد برنج را در شیر سرد حل کرده و  کباب‌ کوبیده   بعد به مخلوط بادام اضافه کنید و همچنان به هم زدن ادامه دهید تا مانند فرنی قوام پیدا کند.

ارزش غذایی بادام :

بادام به دوشکل بادام شیرین و بادام تلخ وجود دارد. بادام شیرین پرطرفدار است. اما بادام تلخ نیز براحتی قابل خوردن است و به معنای واقعی تلخ نیست.
بادام دارای مقدار مناسبی آب، کربوهیدرات، پروتئین و چربی است و  هر 100 گرم بادام، 579 کالری دارد و حاوی ویتامین B , E، ریبوفلاوین، نیاسین، کلسیم ، منیزیوم ،آهن و فولات است.

منبع: ashpzbashi