طرز تهیه کیک زبرا خانگی :

کیک ساده و خوشمزه زبرا با نام های دیگری همچون کیک دورنگ و کیک گورخری نیز شناخته شده که دستور تهیه راحتی دارد و به سادگی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. پس برای تهیه این کیک با نمناک همراه شوید.

 

کیک زبرا

کیک زبرا

مواد لازم برای کیک زبرا:

  • تخم مرغ:4 عدد
  • آرد:400 گرم
  • شکر:200 گرم
  • روغن مایع:200 میلی لیتر
  • شیر:130 ملی لیتر
  • پودر کاکائو:2 ق غ
  • بکینگ پودر:2 ق چ
 مراحل پخت
داخل ظرفی تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا پف کند و کشدار شود. سپس گلاب و روغن را به آن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
 
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و بعد از چند بار الک کردن به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
حالا در این مرحله مایه کیک را نصف کنید. سپس داخل نصف مواد دو قاشق آرد و به نصف دیگر دو قاشق پودر کاکائو اضافه کنید.غلظت مواد ساده و کاکائویی باید یکسان باشد در غیر این صورت مواد با هم مخلوط 
میشوند. 
 
قالبتان را چرب کنید. از دو تا ملاقه یکسان برای ریختن مواد داخل قالب استفاده کنید.
 
بعد به نوبت مواد را روی هم بریزید. مثلا اول یک ملاقه مواد ساده وسط قالب بریزید و بعد یک ملاقه مواد کاکائویی وسط مواد ساده، به همین شکل تا آخر ادامه دهید.
 آخر با خلال دندان روی مایه کیک را خط خطی کنید تا به شکل راه راه در بیاید.

سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.