پای هلو خانگی

مواد لازم برای پای  هلو :

آرد :2 پیمانه

کره سرد یخچالی :150 گرم

پودر قند:1/2 پیمانه

وانیل :1/4 قاشق چایخوری

شیر :نصف پیمانه

زرده تخم مرغ:2 عدد

نمک :1/8 قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل پای :

پودر بادام:1 پیمانه

نشاسته ذرت:1و 1/2 قاشق سوپ خوری

وانیل :1/4 قاشق چایخوری

پودر قند :1/4 پیمانه

تخم مرغ :3 عدد

کره :50 گرم

هلو ورقه شده:به مقدار لازم

زرده تخم مرغ :یک عدد

خامه :یک قاشق

طرز تهیه پای حرفه ای و خوشمزه هلو :

برای تهیه این پای خوشمزه لازم است ابتدا آرد ، نمک و پودر قند را با هم مخلوط کنید و بعد از الک رد کنید.

بعد کره ای را که از یخچال بیرون آورده اید رنده کنید و به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و با نوک انگشت به خورد آرد بدهید و خوب ترکیب کنید تا کره خوب جذب مواد آردی شود. 

سپس وسط مخلوط آرد را گود کنید و زرده تخم مرغ ها و وانیل را داخل آن بریزید و کم کم شروع به ورز دادن کنید.

شیر را هم کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست شود. ولی خیلی ورز ندهید ، چون خمیر به روغن می افتتد.

خمیر چسبناک را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و حدود یک ساعت در یخچال بگذارید  تا استراحت کند و حالت چسبندگی آن از بین برود.

در این حین مواد میانی پای را آماده کنید.

 

داخل ظرفی تخم مرغ  را با کره، وانیل و پودر قند مخلوط کنید و با دور متوسط همزن به مدت یک الی 2 دقیقه هم بزنید.

بعد نشاسته ذرت و پودر بادام را به آنها اضافه کنید و با لیسک خوب مخلوط کنید.

سپس مواد را کنار بگذارید.

قالب پای را آماده کنید و داخلش کاغذ مافین گذاشته و از خمیر داخل قالب قرار دهید به طوری که قالب کامل پر نشود و جا برای مواد میانی داشته باشد.بعد روی خمیر را با ورقه های هلو بچینید.

 

فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از قبل داغ کنید و قالب های پای را به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند.

 

وقتی کیک طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید و مقداری پودر قند روی آن بپاشید.

 

منبع: tamshirin.mihanblog