آش شله قلمکار علاوه بر اینکه به عنوان یک پیش غذا سرو میشود یک غذایی کامل هم محسوب میشود چرا که با انواع حبوبات و گوشت تهیه میشود.

 

برای پختن آش شله قلمکار باید از سبزیجات معطری مانند تره، جعفری، گشنیز، اسفناج استفاده کرد.

بجای اسفناج می توانید از برگ چغندر نیز استفاده کرد.

در این آش از حبوباتی نظیر نخود، لوبیا، عدس، برنج، پیاز و همچنین گوشت سردست یا گردن بی‌استخوان استفاده می‌شود.

بجای گوشت میتوان از عصاره و طعم دهنده گوشت هم در آش شله قلمکار استفاده کرد.

برای خوشمزه تر شدن آش مقداری ماست در انتهای پخت به آن اضافه کنید.

و برای اینکه آش شله قلمکار غلظت بیشتری داشته باشد و میزان کش دار شدن آن بیشتر شود هنگام کوبیدن مواد آش، گوشت قلم گوسفند را از استخوان جدا کرده و بگذارید با بقیه مواد بجوشد.

آش را در حین پخت مرتب هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کند و خوب جا بیفتد. همچنین حرارت زیر شعله آش را ملایم کنید تا به آرامی بپزد و پخته شود.

آش شعله قلمکار معمولاً با طعم تند مصرف می شود پس فلفل بیشتری به آن بزنید.

در آخر با نعناع داغ، سیرداغ و پیازداغ آش را تزیین و سرو کنید.

منبع: cookway