مربای زردآلو:

برای تهیه مربای زردآلو بهتر است از زردآلوهایسفت و رسیده استفاده کرد.

مربای زردآلو

مواد لازم مربای زردآلو:

زردآلوی سفت: یک کیلو
شکر: 900 گرم
گلاب: نصف استکان
زعفران آبگرفته غلیظ: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق سوپخوری

آب : یک لیوان

 

دستور تهیه های دیگر:

طرز تهیه “هویج پلو” ساده با مرغ

طرز تهیه مربای زردآلو:

 زرد آلوها را بشویید و از وسط نصف کنید.

در ظرفی شکر و آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر در آب حل شود. احتیاج نیست که شهد شکر قوام بیاید. بعد زردآلوها را درون ان بریزید و اجازه دهید تا 20 دقیقه ای بجوشند.اگر زردآلوها نرم تر بود مدت خیلی کمتری بجوشانید.سپس گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه جوشیدن آبلیمو را بریزید و بعد حرارت را خاموش کنید و بگذارید تا مربا خنک شود. سپس مربای زردآلو را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال قرار دهید.

همچنین بخوانید:

غذاهای محلی

منبع: cookway