مهمترین نکات تهیه سالاد ماکارونی:
سالاد ماکارونی یک پیش غذای بسیار خوشمره است که دستور تهیه آسانی دارد و به روش های مختلفی تهیه می شود و هر کس بسته به سلیقه خود میتواند موادی را به آن اضافه و یاکم می کند.
می توانید بخوانید:
روغن آرگان با خواصی فراتر از زیبایی پوست و مو
ترفندهای تهیه سالاد ماکارونی خانگی :
- از مدل ماکارونی هایی استفاده کنیدکه، اندازه ، شکل و فرم مناسبی داشته باشند.
- برای اینکه سالاد ماکارونی بعد از سس زدن و قرار گرفتن در یخچال خشک نشوند مقداری آب مرغ به آن اضافه کنید.
- سالاد ماکارونی را همیشه بعد از سس زدن در یخچال قرار دهید.چون وقتی ماکارونی داغ است به خوبی سس را جذب می کند.
- در تهیه مرغی که برای سالاد ماکارونی استفاده میکنید. حتما از ادویه جات، هویج و کرفس استفاده کنید تا خوشمزه تر شود.
- در تهیه سالاد ماکارونی به جای مرغ از کالباس نیز میتوان استفاده کرد.
- در تهیه سالاد ماکارونی میتوانید از مواد زیادی مانند قارچ ، هویج ، ذرت،گوجه فرنگی ، خیارشور ، لوبیا قرمز و نخود فرنگی استفاده کرد و هر کدام را که دوست نداشتید حذف کنید.
- مصرف بیش از حد سس مایونز باعث چاقی میشود به همین دلیل باید در استفاده از آن دقت بیشتری کرد.
- روغن زیتون و یا مخلوط ماست و آبلیمو میتواند جایگزین مناسبی برای استفاده از سس مایونز باشد.
- اگر در تهیه سالاد ماکارونی از مواد اولیه به طور کامل استفاده شود میتوان گفت این سالاد یک غذای مقوی و کامل است.
ترفند ساده خوشمزه شدن سالاد ماکارونی:
سالاد ماکارونی بعد از مخلوط شدن با سس هر چقدر بیشتر در یخچال بماند طعم و مزه بی نظیرتری پیدا خواهد کرد ، چرا که مواد کاملا به خورد هم می روند.
دستور تهیه های دیگر:
طرز تهیه یک “زرشک پلو با مرغ” با طعمی باورنکردنی
نکات تکمیلی در مورد نکات تهیه سالاد ماکارونی
نکات تهیه سالاد ماکارونی جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
نکات تهیه سالاد ماکارونی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .