مهمترین نکات تهیه سالاد ماکارونی:

سالاد ماکارونی یک پیش غذای بسیار خوشمره است که دستور تهیه آسانی دارد و به روش های مختلفی تهیه می شود و هر کس بسته به سلیقه خود میتواند موادی را به آن اضافه و یاکم می کند.

نکات تهیه سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی

می توانید بخوانید:

روغن آرگان با خواصی فراتر از زیبایی پوست و مو

ترفندهای تهیه سالاد ماکارونی خانگی :

  1. از مدل ماکارونی هایی استفاده کنیدکه، اندازه ، شکل و فرم مناسبی داشته باشند. 
  2. برای اینکه سالاد ماکارونی بعد از سس زدن و قرار گرفتن در یخچال خشک نشوند مقداری آب مرغ به آن اضافه کنید.
  3. سالاد ماکارونی را همیشه بعد از سس زدن در یخچال قرار دهید.چون وقتی ماکارونی داغ است به خوبی سس را جذب می کند.
  4. در تهیه مرغی که برای سالاد ماکارونی استفاده میکنید. حتما از ادویه جات، هویج و کرفس  استفاده کنید تا خوشمزه تر شود. 
  5. در تهیه سالاد ماکارونی به جای مرغ از کالباس نیز میتوان استفاده کرد.
  6. در تهیه سالاد ماکارونی میتوانید از مواد زیادی مانند قارچ ، هویج ، ذرت،گوجه فرنگی ، خیارشور ، لوبیا قرمز و نخود فرنگی استفاده کرد و هر کدام را که دوست نداشتید حذف کنید. 
  7. مصرف بیش از حد سس مایونز باعث چاقی میشود به همین دلیل باید در استفاده از آن دقت بیشتری کرد. 
  8. روغن زیتون و یا مخلوط ماست و آبلیمو میتواند جایگزین مناسبی برای استفاده از سس مایونز باشد.
  9. اگر در تهیه سالاد ماکارونی از مواد اولیه به طور کامل استفاده شود میتوان گفت این سالاد یک غذای مقوی و کامل است.

ترفند ساده خوشمزه شدن سالاد ماکارونی:

سالاد ماکارونی بعد از مخلوط شدن با سس هر چقدر بیشتر در یخچال بماند طعم و مزه بی نظیرتری پیدا خواهد کرد ، چرا که مواد کاملا به خورد هم می روند. 

دستور تهیه های دیگر:

طرز تهیه یک “زرشک پلو با مرغ” با طعمی باورنکردنی

نکات تکمیلی در مورد نکات تهیه سالاد ماکارونی

نکات تهیه سالاد ماکارونی جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
نکات تهیه سالاد ماکارونی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .