آلبالو پلو یکی از غذاهای خوشمزه با رنگ بندی جذاب است که با گوشت قلقلی، آلبالو و برنج تهیه میشود و با خلال پسته و زعفران تزیین می گردد. این غذا علاوه بر طعم و ظاهر بی نظیرش از خواص بسیار زیادی هم برخوردار است. در این مطلب قصد داریم به طرز تهیه آلبالو پلو و خواص آن بپردازیم.

نتیجه تصویری برای طرز تهیه آلبالو پلو

 

مواد لازم آلبالو پلو با گوشت قلقلی:

  • گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
  • آلبالو: ۷۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • برنج: ۴ لیوان
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • خلال پسته و بادام: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی:

برای تهیه این غذا برنج را چند ساعت قبل شسته و بخیسانید. در این میان آلبالوها را شسته و هسته آن ها را دربیاورید و در قابلمه ای بریزید و شکر را لا به لای آن بپاشید.

سپس روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آلبالوها به مدت نیم ساعت با شعل کم با شکر بجوشد.

قابلمه ای را آب کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد ، سپس برنج را بریزید و کمی نمک اضافه کنید. بعد از اینکه برنج نرم شد آن را آبکش کنید.

آلبالوهای پخته شده را از ضافی رد کرده و آب آن را به عنوان شربت در شیشه ای بریزید و در یخچال بگذارید.

قابلمه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید سپس ته دیگ را بیاندازید و برنج و آلبالو را لایه لایه بریزید و بگذارید تا دم بیافتد.

در این میان گوشت چرخکرده را با یک عدد پیاز متوسط رنده شده و نمک و فلفل سیاه خوب ورز دهید و به صورت گوشت قلقلی‌های کوچک به اندازه یک گردو درآورید. گلوله‌های گوشتی را در روغن داغ سرخ کنید.

بعد از دم کشیدن پلو کمی از برنج روی آن را بردارید، با زعفران ترکیب کنید و روی آلبالو پلو برنج زعفرانی بریزید.

گوشت‌های قلقلی را روی برنج بچینید و با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

 

خواص آلبالو:

  • خوردن آلبالو موجب کاهش چربی خون و قند خون میشود.
  • آلبالو برای بیماران قلبی و روماتیسمی  مفید است .
  • مصرف آلبالو برای درمان بی‌ خوابی موثر است.
  • برای داشتن خوابی آرام آلبالو بخورید.
  • مصرف آلبالو از بیماری قبی عروقی پیشگیری میکند.