مواد لازم برای ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی

  • سینه مرغ :2 عدد
  • سیب زمینی تازه و کوچک:700 گرم
  • پیاز قرمز کوچک :یک عدد
  • پنیر موتزارلای تازه:4 ورقه
  • سس مایونز برای سرو غذا :4 قاشق چایخوری
  • شاهی تازه برای سرو غذا :به میزان کافی
  • نان همبرگر:4 عدد
  • برگ های جعفری تازه، برای سرو غذا :به میزان کافی
  • نمک و فلفل آسیاب شده :به میزان کافی
  • روغن زیتون بکر :3 قاشق سوپخوری

ساندویچ مرغساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی

پیاز و سیب زمینی پوست گرفته شده را به شکل حلقه ای خرد کنید . فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر را چرب کنید. 

روی سیب زمینی و پیازها را با روغن چرب کرده و کمی نمک و فلفل بپاشید، سپس داخل سینی بچینید و 30 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید.

پوست و استخوان سینه مرغ را جدا کنید و به اندازه های کوچک خرد کنید.روی تکه ها را کمی بکوبید تا پهن و نازک شوند.به مرغ ها کمی نمک و فلفل بپاشید تا مزه دار شوند. 

تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا داغ شود . بعد مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن مرغ ها روی هر کدام یک ورق پنیر قرار داده و در تابه را ببندید تا پنیر آب شود.

سپس تکه های مرغ را از تابه خارج کرده و هر کدام را روی یک تکه نان قرار دهید.

مقداری شاهی و جعفری لا به لای نان بچینید.

سیب زمینی ها و پیاز های کبابی شده را از فر خارج کنید و لایه هر تکه مرغ مقداری از آن ها را قرار داده و با سس مایونز سرو کنید.

ساندویچ مرغ

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ جزو ساندویچ میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
ساندویچ مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک