باقالی پخته با سرکه و ادویه های مخصوص یکی از میان وعده های بسیار خوشمزه و لذیذی است که در بین ایرانی ها از محبوبیت زیادی برخوردار است. اگر شما هم از طرفدارارن این خوراکی خوشمزه هستید در ادامه با  آشپزی همراه باشید تا با طرز تهیه باقالی خوشمزه و به سبک بازاری آشنا شوید.

اصول پخت باقالی, راهنمای پخت باقالی

 

مواد لازم برای تهیه باقالی :

  1.  باقالی تازه: ۴ کیلو با پوست
  2. نعنای خشک: به مقدار لازم
  3. سرکه: به مقدار لازم
  4.  نمک،سماق و فلفل سیاه: به مقدار لازم
     

طرز تهیه باقالی خوشمزه و بازاری:

برای درست کردن باقالی پخته ابتدا باقالی ها را پاک کرده و خوب بشویید، سپس باقالی های شسته شده را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید .

بعد از جوشیدن آب شعله گاز را کم کنید و بگذارید پاقالی ها خوب بپزد، در اواخر پخت نمک را به باقالی اضافه کنید.

بعد از اینکه باقالی ها پخت باید مقدار کمی آب داخل آن باقی بماند پس بهتر است همان ابتدا به مقدار مناسبی آب بریزید.

در ادامه سرکه و فلفل را به باقالی ها اضافه کنید و مخلوط نمایید و بعد از چند دقیقه نعنای خشک را درون باقالی بریزید و خوب هم بزنید و بعد از 5 دقیقه شعله را خاموش کنید.

حال باقالی ها آماده شده است. اگر همه مواد ریخته شده در آن به اندازه کافی باشد دیگر همراه خوردن باقالی ها نیازی به ریختن نمک و سرکه روی باقالی ندارید، جز مقداری سماق یا گلپر که آن هم سلیقه ای است.

 

 

خواص باقالی:

  1.  فسفر موجود در باقالی موجب تقویت هوش میشود.
  2. باقالی ضعف اعصاب را از بین میبرد و خستگی های جسمی و فکری را کاهش می دهد.
  3. باقالی ورم پروستات را کاهش میدهد و همچنین برای افزایش نیرو در دوران نقاهت مفید است.
  4. خوردن باقالی برای درمان سیاتیک و درد مفاصل مفید بوده و برای درمان رماتیسم کاربرد دارد.