یکی دیگر از انواع ترشی های پر طرفدار و خوشمزه که  طرز تهیه ای بسیار ساده ای دارد ترشی بدمجان شکم پر است که مواد اولیه آن همیشه در دسترس است.

مواد لازم برای ترشی شکم پر:

  • بادمجان قلمی: 1000 گرم
  • فلفل سبز: 50 گرم
  • سیر: 250 گرم
  • هویج: 200 گرم
  • نعناع و ترخون: به میزان لازم
  • پونه کوهی: به مقدار لازم در صورت تمایل
  • سرکه: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی شکم پر:

ابتدا بادمجان ها را تمیز و بخش بالای کلاهک آن را ببرید و شکم بادمجان ها را یک چاک بدهید. 

   
 اکنون بادمجان ها را درون قابلمه ای بریزید و با کمی سرکه  چند دقیقه بپزید در حدی که شل شود  آنگاه از روی حرارت بردارید تا سرد شود. 

   
 در این بین فلفل، هویج ، سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم و  شکم بادمجان ها را با موادی که از قبل کوچک و آمیخته کرده ایم پر می کنیم. 

   
 بادمجان های شکم پر را داخل بشقاب مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا حد ی بالاتر از بادمجان ها باشد در ظرف را عالی می بندیم و پس از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.

همچنین بخوانید:

“سوپ جو” : خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خوشمزه و راحت

سینه ی مرغ با سس بشامل طرز تهیه سینه ی مرغ با سس بشامل

خواص پونه کوهی:

  1. پونه خواص آرام بخش داشته و به افراد در رفع مشکلات خود در خواب کمک می کند.
  2. پونه موجب بهبود سلامت دستگاه گوارش میشود.
  3. خوردن دم کرده پونه به درمان نفخ، گاز یا درد معده کمک میکند.
  4. پونه کوهی  برای درمان سرما خوردگی و آنفولانزا مفید است.