طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی

سوپ جو از زمره سوپ های داغ و خوشمزه است که هم به لقب پیش غذا و هم بجای غذای واقعی سرو میشود و میتوان گفت سوپ خوشطعم و لذیذ ای است و چنانچه نکات ویژ در آشپزی آن را مراعات کنید مسلماً یک وعده غذای عالی خواهید داشت .پس در دنباله با ما همقدم شوید تا با نکات پخت سوپ جو آگاه شوید.

سوپ جو

مواد ضروری به خاطر درست کردن سوپ جو

  • جو پوست کنده :1 پیمانه
  • سینه مرغ :نصف
  • جعفری :1 قاشق غذا خوری
  • پیاز :2 عدد متوسط
  • جو پرک :5 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ :2 لیوان
  • هویج :دو عدد متوسط
  • نمک :به میزان دلخواه
  • زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک :به میزان دلخواه
  • روغن زیتون :برای تفت دادن
  • آب لیمو :به میزان لازم

مواد لازم سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و جا افتاده

اول مرغ را بپزید و بهخاطر طعم دار کردن مرغ به آن پیاز و نمک و زردچوبه اضافه کنید. وقتی مرغ آماده شد ، آن را ریزریز کنید.

سپس اندکی روغن زیتون را به همراه پیازهای خردشده در درون ظرفی درخور با گرما معتدل میریزیم و به مدت 5 دقیقه حرارت میدهیم.

البته نباید پیازها رنگشان تغییر کند. کافیست تنها شل تر شوند.بعد هویج نگینی شده را اضافه کرده و قدری حرارت دهید و سپس ادویه ها را به پیازها افزوده میکنیم و هم میزنیم.

رب گوجه فرنگی را هم با قدری آب حل میکنیم و به درون پیاز ها میریزیم و مجدداً به زمان 5 دقیقه حرارت میدهیم.

 

سوپ جو

آموزش درست کردن سوپ جو

بعد از آن جوی خیس خورده را به مواد اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم ، بعد از این زمان آب مرغ را به همراه یک لیوان آب به بقیه مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به مدت یکساعت این مواد در کنار هم با حرارت ملایم بپزند. دقت کنید جو باید از قبل به مدت 24 ساعت خیس بخورد.

و بعد از این ساعت جوی داخل سوپ را تست میکنیم.

سوپ جو رستورانی

چگونه سوپ جو درست کنیم ؟ 

و اگر نپخت به آن آب اضافه میکنیم تا دوباره زمان بیشتری جو ها بپزند.

در انتهای پخت آرد برنج را با کمی آب مخلوط میکنیم ، جو پرک و دو لیوان آب داخل مواد قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه دیگر هم بپزند و در 5 دقیقه آخر جعفری را در داخل سوپ آماده شده میریزیم.

درست کردن سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو با مدل رستورانی

همچنین بخوانید:

طرز تهیه دو نوع “خمیر پیتزا” خانگی حرفه ای و خوش طعم

طرز تهیه شربت لیمو ترش و عسل خانگی

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خوشمزه و راحت

نکات حرفه ای برای درست کردن سوپ جو

برای خوشمزه تر شدن هر غذایی باید یکسری نکات و فوت و فن هایی را رعایت کرد تا بتوان غذایی متفاوت تر و خوش طعم تری تهیه کرد .از این رو ما تلاش کردیم تا در طبخ سوپ جو تمام اسرار ویژه آن را جمع آوری کنیم و برای شما عزیزان آماده کنیم.

نکات پخت سوپ جو

  • طبخ مطلوب جو سبب لعاب زیادتر و پخته تر شدن سوپ میشود.
  • بهره گیری از کره و لیموی تازه، مزه سوپ را استثنائی خواهد کرد.
  • به منظور طبخ سوپ جو با شیر ، مسلماً شیر را از قبل داغ کنید تا سبب قطع شدن سوپ نشود.
  • 2 قاشق سوپ خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب خنک حل کنید و به قصد غلیظ شدن سوپ جو درون آن افزون کنید.
  • بهجهت آماده کردن سوپ جو از قرص افشره ی مرغ نیز می توانید بهره گیری کنید.
  • در زمان اضافه کردن خامه به سوپ افضل است خامه را با قدری سوپ داغ آمیخته کرده و سپس به سوپ جو اضافه کنید.
  • جعفری را قشنگ خرد کنید بطوری که آب نیندازد و سپس سطح سوپ جو بریزید.
  • بهجهت اینکه طرح سوپ سفیدتر و زیباتر بماند هویج را نگینی خرد کنید.
  • آب گوشت یا مرغ را در یخچال قرار دهید تا بعد از خنک شدن چربی سطح آن را با قاشق بردارید.
  • بجای مواد تازه در برخی موارد میتوانید از سبزیجات کنسروی یا یخ زده مثل نخود و ذرت بهره گیری کنید.
  • برای اینکه سوپ زودتر پخته شود و گمان ته گرفتن آن کمتر شود بهتر است از جوی پرک بهره گیری کنید.هر چند می توان سوپ را با جوی مرسوم و سر فرصت و صبر هم پخت.
  • مسلماً جوی پرک را از قبل در یک کاسه مرطوب دهید تا شن و ماسه ته آن ته نشین شود.
  • اندکی از سوپ را بردارید و با غذاساز پوره کنید ،سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ پرمایه شود.
  • زمان طبخ مرغ ، پیاز و سیب زمینی را به آن افزون کنید تا آب مرغ مزه دار شود.لازم هم نیست آنها را ریز کنید میتوانید به شکل درسته در آب بیندازید و به همان شکل بعد ازپخت از آب خارج بیاورید.
 

نکات سرو و اضافه کردن مواد به سوپ جو

  • هنگام سرو کردن سوپ هم میتوانید کمی کره و آب لیمو در داخل سوپتان بریزید و نوش جان کنید.
  • برای اینکه سوپ جو زمان پخت کمتری ببرد آن را بعد از خیس دادن در بسته های کوچک در فریزر نگهداری کنید .
  • بهتر است هنگام سرو سوپ سرد آن را در ظرف سرد بریزید.
  • سوپی که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.
  • اگر احیانا سوپ شما شور شد میتوانید یک عدد سیب زمینی پوست کنده داخل آن قرار دهید و اجازه دهید تا 15دقیقه ای بپزد بعد آن را خارج کنید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ جو

سوپ جو جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوپ جو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک