بسیاری از اوقات برای صبحانه یا حتی ناهار و شام مجبور به تهیه املت می شوید. ولی می توان به این املت تنوع داد. با آشپزی همراه باشید تا با طرز تهیه یک املت خوشمزه و متفاوت آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه املت قارچ:
- تخم مرغ: پنج عدد
- قارچ خرد شده: 500 گرم
- آرد: یک قاشق سوپخوری
- نمک و ادویه: به اندازه لازم
- روغن: 1/2 استکان
- شیر: 1/2 استکان
طرز تهیه املت قارچ:
تابه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا گرم شود، سپس قارچ هار خرد شده را افزوده و تفت دهید تا آبش بخار شده و سرخ گردد.
در این میان تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و آرد، نمک ، ادویه و شیر را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
در اینجا به دو روش میتوانید بقیه مراحل را انجام دهید:
روش اول: مخلوط تخم مرغ را روی قارچ ها بریزید و آن را پخش کنید تا همه جای آن یکسان شود، بعد از اینکه روی املت بست آن را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود.
روش دوم: مقداری روغن در تابه دیگری بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس مخلوط تخم مرغ را بریزید و اجازه دهید تا ببندد سپس آن را برگردانی تا سمت دیگرش هم بپزد، موقع سرو قارچ سرخ شده را روی تخم مرغ پخته شده بریزید و میل کنید.