بسیاری از اوقات برای صبحانه یا حتی ناهار و شام مجبور به تهیه املت می شوید. ولی می توان به این املت تنوع داد. با  آشپزی همراه باشید تا با طرز تهیه یک املت خوشمزه و متفاوت آشنا شوید.

طرز تهیه املت قارچ

 

 

مواد لازم برای تهیه املت قارچ:

  • تخم مرغ: پنج عدد
  • قارچ خرد شده: 500 گرم
  • آرد: یک قاشق سوپخوری
  • نمک و ادویه: به اندازه لازم
  • روغن: 1/2 استکان
  • شیر: 1/2 استکان

 

طرز تهیه املت قارچ:

تابه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا گرم شود، سپس قارچ هار خرد شده را افزوده و تفت دهید تا آبش بخار شده و سرخ گردد.

در این میان تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و آرد، نمک ، ادویه و شیر را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

در اینجا به دو روش میتوانید بقیه مراحل را انجام دهید:

روش اول: مخلوط تخم مرغ را روی قارچ ها بریزید و آن را پخش کنید تا همه جای آن یکسان شود، بعد از اینکه روی املت بست آن را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود.

روش دوم: مقداری روغن در تابه دیگری بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس مخلوط تخم مرغ را بریزید و اجازه دهید تا ببندد سپس آن را برگردانی تا سمت دیگرش هم بپزد، موقع سرو قارچ سرخ شده را روی تخم مرغ پخته شده بریزید و میل کنید.

 

روش درست کردن خیارشور

پیتزا مخلوط خانگی

پیتزا مخلوط

تخمه شربتی

 

نحوه شستن قارچ:

  • تا زمانی که قصد استفاده از قارچ‌ها را ندارید، آنها را نشویید.
  • هنگام شست‌وشو آنها را به حال خودشان در آب رها نکنید چون قارچ‌ها آب را جذب می‌کنند.
  •  هنگام شست‌وشو کلاهک را با فشار نشویید و آن را به آرامی تمیز کنید.
  • حتی می‌توانید با مقدار کمی آب گرد و غبار آن را بگیرید و بعد با کمک پارچه حوله‌ای ذرات سیاه روی قارچ را تمیز و درنهایت به آرامی و در زمان کوتاهی آبکشی کنید.
  • پوست گرفتن قارچ هنگام شست‌وشو هم توصیه نمی‌شود.

 

خواص قارچ:

  1.  قارچ‌ها خواص ضد سرطانی دارند و از پیشرفت سلول‌های سرطان پستان جلوگیری می‌کنند. 
  2. مصرف قارچ موجب کاهش التهابات بدن میشود.
  3. قارچ تقویت سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و به بدن کمک میکند تا در برابر بیماری ها مبارزه کند.
  4. خوردن قارچ کلسترول بد خون را کاهش می دهد.