سوسیس یکی از مواد محبوب و پر طرفدار فست فودی است که برای تهیه انواع غذاهای ساندویچی مثل هات داگ استفاده میشود. اگر دوست دارید یک سوسیس سالم و خانگی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید کافی است تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی:

  1. تخم مرغ: 1 عدد
  2. آرد: 75 گرم
  3. گوشت قرمز و سفید: 500 گرم
  4. سیر: 3 حبه
  5. پودر آب پنیر: 15 گرم
  6. شیر خشک: 15 گرم
  7. روغن مایع: 50 گرم
  8. شکر: 1 قاشق چای خوری
  9. اسانس دود: 2 قطره
  10. ادویه جات: به میزان لازم
  11. آب و یخ: 100 گرم

 

ادویه‌های لازم جهت تهیه‌ سوسیس خانگی

  • دارچین 1/4 قاشق چای خوری
  • پاپریکا 1/4 قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز پودر شده 1/4قاشق چای خوری
  • نمک 3 قاشق چای خوری
  • پودرخردل 1/4 قاشق چای خوری
  • زنیان 1/4 قاشق چای خوری
  • میخک 1 عدد
  • فلفل سفید 1/2 قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز 1/2قاشق چای خوری
  • پودر سیر 1 قاشق چای خوری
  • پودر پیاز 1 قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل 1/5 قاشق چای خوری
  • هل سائیده شده 1/2 قاشق چای خوری
  • آویشن 1/2 قاشق چای خوری
  • پودر ریشه‌ی جوز 1/4قاشق چای خوری

 

طرز تهیه‌ سوسیس خانگی و سالم:

برای تهیه این سوسیس از ترکیب 200 گرم گوشت قرمز و 300 گرم گوشت سفید استفاده کنید، گوشت ها پاک کرده و بعد از شستن بگذارید تا آبش برود سپس برای چند دقیقه در فریزر بگذارید تا نیمه منجمد شود.

حالا گوشت های نیمه منجمد را از فریزر خارج کرده و به قطعات کوچک برش بزنید، سیرها را پوست گرفته و به همراه گوشت های خرد شده داخل چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید.

در ادامه روغن مایع، تخم مرغ و ادویه ها را به مخلوط گوشت افزوده و داخل مخلوط کن بریزید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

حالا ترکیبی مساوی از آب و یخ را به مواد افزوده و آرد را اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید تا یکدست شود.

در این مرحله نمک و شکر را  به سوسیس ها اضافه کنید و ترکیب کنید تا  زمانی که خمیر شما رنگی صورتی به خود بگیرد. اگر دوست داشته باشید که سوسیس شما دودی شود می توانید از اسانس دودی استفاده کنید و به موادتان اضافه کنید. 

سپس خمیر را در چرخ گوشت بریزید و  به محفظه ی نگهداری سوسیس منتقل کنید و محکم گره بزنید.

سوسیس ها را به مدت 45 دقیقه بخارپز کنید و حدود یک روز در یخچال بگذارید می توانید این سوسیس تهیه شده را به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.

نکات:

  1. میزان استفاده از فلفل قرمز و سیر سلیقه ای است و میتوانید آن را کم و یا زیاد کنید.
  2. اگر از گوشت قرمز استفاده می کنید بهتر است که سوسیس ها مدت بیشتری بخار پز شوند.
  3.  ریشه جوز را با دنده ی خیلی ریز رنده کنید.
  4. به جای فلفل سفید می توانید از فلفل سیاه استفاده کنید.
  5. میزان آب و یخ بهتر است مساوی باشد.
  6. میخک را در هر بار مصرف نسبت به میزان مورد نیازتان رنده کنید تا عطر خود را از دست ندهد.
  7. شما می توانید در تهیه سوسیس خانگی از گوشت قرمز، مرغ، و بوقلمون استفاده کنید.

 

خواص زنجبیل:

  1. زنجبیل می تواند به درمان اگزما کمک کند.
  2. مصرف زنجبیل موجب تسکین دردهای آرتروز میشود.
  3. خوردن زنجبیل به درمان آسم و آلرژی کمک می کند.
  4. مصرف زنجبیل برای درمان حالت تهوع و استفراغ  مفید است.